MediaShock

Megújul a BioShock Centrum!

2015. augusztus 28. - MastigiasHU

bsc_01.jpg

Mivel jó rég hallottunk kedvenc játéksorozatunkról, ezért új témákat ölelünk fel és magunkhoz itt a blogon, remélhetőleg mindenki örömére.

A BioShock Centrum pár nap múlva ünnepli fennállásának 5. évét, ezidő alatt pedig csak és kizárólag BioShock-témájú cikkek láttak napvilágot rajta. Talán épp itt az ideje egy kis változtatásnak? A Facebook oldalon már észrevehettétek, hogy ha találtam egy jó kis film-, vagy játéktrailert, rögtön megosztottam Veletek. Valami ilyesmi tematikát szeretnék átemelni a blogra is, tehát ha jön egy őrületes hír/videó/kép filmekkel, zenékkel, játékokkal, bármi geek cuccal kapcsolatban, akkor arról írni fogok Nektek. Nem ígérem, hogy mindenről értesültök majd (pl. arról, hogy érkezik-e a Tökéletes hang sokadik része, mert 1. nem tudom mi az, 2. nem érdekel, 3. nekem mindig a South Parkos barna hang jut eszembe a címéről), de igyekszem széleskörűen, nagy merítéssel tudósítani. Remélem Nektek is tetszik majd a végeredmény, tartsatok velem!

Ja igen, és még valami: ha valaki kedvet érez magában, hogy szintén írjon valamiről, ám nincs számára megfelelő megjelenési felület, csak szóljon, és megoldjuk okosba. Ezügyben a mediashockk@gmail.com címen tudtok elérni, tegyetek így!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr947767910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása