MediaShock

A vip érintése

Mint hal a vízben!

2018. február 20. - MastigiasHU

cc_vip.jpg

Ellátogattunk a megújult Cinema City Aréna VIP-be, és megnéztük az egyik legnagyobb Oscar-várományost!

Február 13-án, kedden azon szerencsések közé tartoztunk, akik kipróbálhatták az Arénában lévő Cinema City megújult VIP szolgáltatását, majd egy filmet is megleshettünk, ami esetünkben A víz érintése volt – ez bizony kap majd pár Oscart, az tuti. Irány a tovább!

A VIP-ben egyébként már jártunk egyszer, még 2015. októberében a FilmÜnnep kapcsán, akkor is tetszett amit láttunk/kóstoltunk, hát még most!

Ezentúl ugyanis egy séf felel a folyamatos és friss kajaellátásért, amit svédasztal-stílusban tehetünk a magunkévá, szóval jól be is lakmározhatunk az ízletesebbnél ízletesebb finomságokból egy-egy film előtt!

Szóval nincs többé pult, ahol kérnünk kéne, bármire lecsaphatunk, ami megtetszik: mi pizzát kóstoltunk, valamilyen tésztát valamilyen szósszal (isteni volt!), édességeket és kávét. Mondanunk sem kell, mindegyik ízlett, és utána még bajban is voltunk, hogy na akkor még a filmre is vinni kell valamit rágcsálnivaló gyanánt.

Apropó rágcsálnivaló: a filmekhez továbbra is korlátlan popcorn, nachos és üditő áll rendelkezésünkre, de a körömpörköltet érthető okokból nem vihetjük magunkkal a terembe.

Mindenesetre így sem lesz gond a fogyasztással, kellemes környezetben finom ételeket ehetünk, aztán még mozizhatunk is. Ja és az alkohol: ezt külön kell kérni, de az árban ez is benne foglaltatik.

Mennyi az annyi? 5490 Ft a 2D, 5730 a 3D, ha már van szemüvegünk, és 5970 a 3D, ha még nincs. Ebben benne van a korlátlan kaja-pia fogyasztás, és a gombnyomásra hátra dönthető, kényelmes bőrfotelekben való filmezés. Megéri, nem igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr1013684622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása