MediaShock

Az megvan, hogy Szürke Féreg a Trónok harcából énekel is?

2016. szeptember 14. - MastigiasHU

raleigh_ritchie.jpg

Ráadásul nem is rossz Az 1990-es születésű Jacob Anderson, aki a Trónok harcában Szürke Férget kelti életre, Raleigh Ritchie művésznéven 2013 óta egyengeti zenei karrierjét, és örvendezteti meg rajongóit jóféle feelgood dalokkal. Részletek és remek nóták a tovább mögött!

Anderson 2006-ban bukkant fel a zeneiparban: a Typesun nevű DJ The PL című dalában vokalista volt, 2007-ben pedig ismét közösen dolgoztak, a Let Me Know című muzsikán. Később Plan B-vel alkotott együtt, ennek eredménye az I Need Love. 2013-ban leszerződött a Columbia Records-hoz, akkor már Raleigh Ritchie néven, és kiadta a három számos The Middle Child c. EP-t. Ezt követte 2014-ben egy újabb EP, a Black and Blue, 2016-ban pedig egy teljes album, a You're a Man Now, Boy. Erről következik most három kedvencünk:

Nektek hogy tetszik az öreg Féreg hangja?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr811704809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása