MediaShock

Ettől a Joker kisfilmtől rémálmaid lesznek (18+)

2016. augusztus 10. - MastigiasHU

joker.jpg

Az utóbbi pár napban kicsit rácsúsztunk a DC/Batman/Suicide Squad/Joker/Harley Quinn témákra, nézzétek ezt el nekünk, de mikor, ha nem most: megjelent a Telltale-féle Batman játék, bemutatták az Öngyilkos osztagot, melynek egyik tökéletesen megkomponált jelenetéről külön is értekeztünk, most pedig itt egy rajongói Joker kisfilm, ami... finoman szólva is durva lett. Bevállalósoknak irány a tovább, kevésbé bátraknak pedig 13 érdekességet ajánlunk az öreg mókamesterről.

A kisfilm augusztus 2. óta hódít a neten, azóta vannak akik az egekbe magasztalják ("Jobb mint a Suicide Squad! Ő a legjobb Joker!"), és akadnak olyanok is, akik szerint Jokerhez semmi köze az egésznek. Pedig Scott Snyder ‘Death of the Family’ című képregénye alapján készült, melyben Joker tényleg lenyeszeteli az arcát... A kisfilm utótéletét itt tudjátok követni.

Nektek hogy tetszett?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr5110115956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása