MediaShock

Detroit: Become Human - Három főhős, három zeneszerző

2018. április 17. - MastigiasHU

41334281342_746af4eff8_h.jpg

A Detroit: Become Human-nel kapcsolatban ejtettünk már szót a főszereplőkről, illetve egy lehetséges limitált kiadásról is, most pedig következzen egy új téma: a zene! A Sony új infókat tett közzé a napokban, megfejelve egy videóval és három hangmintával. Részletek a tovább mögött!

Az első és legfontosabb, hogy a három főszereplőhöz három különböző zeneszerzőt szerződtettek, hogy minél inkább átérezzük a három különböző "személyiséget". Connor például hideg és gépies, ennek megfelelően elektronikus zenét kapott; Kara mély és érzelmes dallamokat, Markus pedig izgalmas és nagyszabású zenei motívumokat.

Minderről maguk a művészek nyilatkoztak nemrég:

Kara zeneszerzője - Philip Sheppard
Sheppardot viszonylag korán megkeresték, a 2015-ös bejelentési trailerhez pl. már ő írta a Windstorm c. dalt. Kíváncsian várjuk Kara jeleneteit! 


Connor zeneszerzője - Nima Fakhrara

Fakhrara-t a 2015-ös The Signal c. filmmel keltette fel a fejlesztők figyelmét. Íme egy részlet Connor főtémájából:


Markus zeneszerzője - John Paesano

Paesano a Netflix-féle Daredevil, és Az útvesztő zeneszerzője. A csapat úgy gondolta, tökéletes választás Markus-hoz.

Ennyit a zenéről, most pedig jöjjön megint egy kis konteózás a lehetséges kiadásokról - a bejegyzés alapjául szolgáló cikkben ugyanis szót ejtenek a Digital Deluxe kiadásról, melyben "Collector’s Edition Soundtrack (Upgrade)" található.

Eddig úgy volt, hogy a Deluxe kiadáshoz "deluxe zenei album" jár, most viszont már "gyűjtői kiadású zenei album"-ról van szó. Igen ám, de gyűjtői kiadást még be sem jelentettek! Akkor mégiscsak érkezik? Vajon mi lesz benne? Kíváncsian várjuk a fejleményeket - megjelenés május 25-én!

Forrás: PlayStation Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr3613841808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása