MediaShock

Aranyba borult a Detroit: Become Human, jön a demo!

2018. április 23. - MastigiasHU

detroit-become-human-demo-image-block-20apr18.jpg

Ez a nap is elérkezett: négy év kemény munkája után aranylemezre került a Detroit: Become Human, azaz elkészült a játék, és megkezdődött a sokszorosítás. De ami ennél is jobb: április 24-től ingyenesen kipróbálhatjuk a legelső küldetést! Részletek a tovább mögött:

Detroit: Become Human - Gold


A Quantic Dream csapata nem akármilyen fejlesztési időszakon van túl, amiben voltak ugyan hullámvölgyek, de a végeredményre mindannyian büszkék. Remélik, hogy mi is annyi örömünket fogjuk lelni benne, mint ők, amikor végre leülhettek, és fejlesztés helyett az elejétől a végéig tolhatták a játékot.

A mérföldkő megünneplésére ki is adnak egy demót, amiben az alábbi, legelső pályát próbálhatjuk ki Connor (szintetikus) bőrébe bújva!

Akik rendelkeznek Amazon Alexa készülékkel, kapnak egy extrát: megkérhetik Alexát, hogy segítsen egy-egy döntésben, vagy mondjon hasznos infókat a jelenet szereplőiről. 

A demo a PS Store-ban lesz elérhető, valószínűleg csak angol nyelven, de aggodalomra semmi ok: a teljes játék természetesen magyar felirattal érkezik. Itt az ideje, hogy bejelentsék azt a fránya Collector's Editiont... Megjelenés május 25-én!

 

Forrás: PlayStation Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr4513857650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása