MediaShock

Ez a dal szól a Suicide Squad legjobb jelenete alatt

2016. augusztus 09. - MastigiasHU

joker_harley.jpg

Az Öngyilkos osztag jött, látott, és... majdnem ugyanolyan megosztóra sikerült, mint a Batman Superman ellen: az újságírók temetik, a nézők szeretik. A Rotten Tomatoes-on jelenleg 26%-on áll kritikai oldalról, a nézők értékelései alapján ehhez képest 72%-os. Egy biztos: voltak benne tuti jelenetek, például a képen látható is, ahol a színészi alakítás, a rendezői munka és az aláfestő zene tökéletes harmóniában állt - a tovább mögött pedig kiderül, milyen muzsikáról van szó!

Amikor dr. Harleen Frances Quinzel beavatása történik az ACE Vegyszergyárban, egy fülbemászó zene szólt, amit rögtön a film után keresni kezdtem, de nem találtam. Szerencsére azóta fény derült a titokra: Kehlani 'Gangsta' című száma az:

Amihez klip is készült már:

Azonban így sem teljes az öröm, ugyanis a filmben a dal szimfonikus változata volt hallható, amire még nem sikerült ráakadnom - ha bárkinek igen, az bátran jelentkezzen! Emlékeztetőül (mihörgés 0:42-nél!):

Nektek melyik volt a kedvenc jelenetetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr559957138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása