MediaShock

Itt a My PlayStation, amivel böngészőből mókolhatjuk a PSN-t!

2018. február 21. - MastigiasHU

38438122590_0087266d9d_b-755x496.jpg

No ennek már ideje volt: megérkezett a My PlayStation, melynek segítségével böngészőből érhetünk el olyan PSN alapfunkciókat, mint barátok keresése, profilunk szerkesztése, a trófeák megtekintése, barátnak jelölés, és üzenetváltás. A tovább mögött pedig a titok, hogyan érhetjük el a szolgáltatást PC-n, Mac-en, mobilon, vagy tableten!

  • Nincs más dolgunk mint ellátogatni a playstation.com-ra, a jobb felső sarokban bejelentkezni, majd a nevünkre kattintani.

  • A másik mód, hogy közvetlenül a my.playstation.com oldalt keressük fel, és bejelentkezünk, utána pedig mehet is az őrület.

Az oldal már él, szóval lehet próbálgatni a legtöbb böngészőben Windows 10, MacOS 10, (legalább) iOS 10 illetve Android 5 rendszereken. Hajrá!

Forrás: PlayStation Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr2113687572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása