MediaShock

Ébredjünk mi is az Erővel - itt a legújabb SW trailer!

2015. október 20. - MastigiasHU

nevtelen-2.jpg

Star Wars rajongónak lenni jó: a napokban próbálhattuk ki a Star Wars Battlefront bétáját, kaptunk egy hivatalos Episode VII posztert, előre bebiztosíthattuk a helyünket Az ébredő Erő decemberi premierjére, valamint három minivideó segítségével bepillanthattunk a legújabb trailerbe, melynek teljes változata ma hajnalban debütált, és a tovább mögött található.

Előtte azonban vegyük át sorra az említett jóságokat (vagy irány a bejegyzés legalja!).

  • Battlefront béta: PC-n kellemes meglepetés volt, hogy az ajánlott gépigénynél gyengébb konfigon is vígan elfutott majdnem maxon (1920x1080, ultra minőség, vsync on): elég volt neki egy i5-ös proci, 8GB RAM, és egy 2GB-os GeForce GTX770. Szóval gyönyörű, meg SW, viszont maga a játékmenet és a játékélmény nem nyújt többet egy "sima" lövöldözős játéknál, ami nagy baj. Szívből reméljük, hogy a végleges változat már jobban odaver. Addig is itt egy remek trailer hozzá:

  • Hivatalos poszter: jött, látott, mindenki elámult, aztán több kérdés is felmerült. Pl. miért nincs rajta Luke? Csak nem ő az álarcos gonosztevő? Neeem, az nem lehet, mert már tudjuk, melyik színészt takarja maszk. Vagy esetleg J.J. megtéveszt minket, és elterelő hadműveletekkel elhiteti velünk, hogy a maszk alatt nem Luke van, de amúgy igen? Gyanús, Mr. Abrams, gyanús. MÁS. Mi lehet az a Halálcsillagot idéző objektum? Egy bolygó, felszínén/felszínében egy fegyverrel? Esetleg Eric Cartman apja? Kattra nő:

star-wars-force-awakens-official-poster-691x1024.jpg

  • Jegyelővétel: október 19-én, hivatalosan 9 órától indult meg a mozijegyek értékesítése a premierre, online és személyes átvétellel egyaránt. Persze már 8:55-től remegő kezekkel a billentyűzet és az egér felett sasoltam és frissítgettem a Corvin mozi és a Cinema City oldalakat, de ahogy várható volt beszart a technika, és túlterhelődtek a szerverek a hirtelen megnőtt érdeklődés miatt. Valahonnan ismerős...

SW-rajongó egyetemisták érteni fogják...

Szerző: MediaShock2015. október 19.

 

  • Az előzetes előzetesei: tegnap három rövid, pár másodperces kisvideó látott napvilágot, melyek a teljes trailerből villantanak fel ezt-azt. Ha hunyorítunk, akkor az egyik arról szól, hogy Oscar Isaac arrébb löki John Boyegát, miközben beszól neki valami csúnyát ("Menj arrébb, te köcsög!"), mire ő feldúlva és agresszív válaszlépésre elszántan ("Megöllek!") utána néz. 3in1 videó:

  • A harmadik trailer: itt a lényeg, lessétek!

No és... hol van Luke?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr817991373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.10.21. 11:12:41

Komolyan mondom, már hányingerem van a SW-tól. Lassan már a vízcsapból is ez folyik.
Ráadásul újranézve a régi filmeket, szánalmasan gyengének találom őket, pedig kamaszként imádtam.
Mondjuk ebben része van annak is, hogy mostanában az ú.n. rendezői változat bemutatása a divat, ráadásul valami hihetetlen ócska szinkronnal...
süti beállítások módosítása