MediaShock

MGSV: The Phantom Pain - WTF reklám Japánból

2015. augusztus 28. - MastigiasHU

Egy Metal Gear Solid reklámot mindennel kapcsolatban el tudnánk képzelni, kivéve az esküvőt. A japánoknak ez is sikerült! Először jöjjön maga az őrület, aztán egy kis magyarázat a "sztorihoz":

Szóval a lényeg az, hogy a menyasszony köszönetet mond a faterjának és a Metal Gear Solidnak azokért a dolgokért, amiket az elmúlt 28 évben megtanult (pl. sosem szabad feladni, kell a jó humor, stb). De egy valamire még nem jött rá: a Metal Gear Solid "legnagyobb rejtélyére" (- ezzel valószínűleg a The Phantom Pain sztorijára utal). A fater ekkor robban ki a dobozból, átadja a PS4 kontrollert, és azt mondja, hogy oldják meg együtt a rejtélyt a férjével. A legvégén a pincér pedig kb. azt kérdezi, hogy "Mi a franc ez?!". Na jah, kb. nekem is ez volt a reakcióm, de gondoltam megosztom Veletek, hogy ne csak én legyek több, s egyben kevesebb.

Kössz Japán, kössz PlayStation!

Forrás: Kotaku

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr787767908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása