MediaShock

Így szerezheted meg olcsóbban a Telltale-féle Batmant

2016. augusztus 02. - MastigiasHU

batman.jpg

Augusztus 2-től vált elérhetővé a Telltale Batman sorozatának első része, melynek címe: Realm of Shadows. Az Arkham játékokkal ellentétben itt nem az akcióé, hanem döntéseinké a főszerep, Bruce Wayne-ként és Batmanként egyaránt. A továbbiakban kicsit beleássuk magunkat a játékba, és az is kiderül, hogyan szerezhetjük be olcsóbban!

A hivatalos leírás szerint Bruce Wayne hasadt elméjébe nyerhetünk bepillantást, akinek szembesülnie kell Sötét Lovagként hozott döntéseivel. Nyers és durva sztorira számíthatunk, amiben nem csak saját, hanem Gotham sorsát is mi döntjük el - jól hangzik, nem igaz?

Bruce Wayne/Batman szerepében az a Troy Baker, aki nem egyszer szinkronizálta már a Sötét Lovagot mesékben és játékokban, sőt, annak két ellenfelét is, Jokert és Kétarcot, így igazán tisztában van ezzel az univerzummal. Az első epizódban valószínűleg utóbbi lesz a főellenség, akit Travis Willingham kelt életre. Felbukkan még Vicki Vale (Erin Yvette), Alfred (Enn Reitel), Gordon felügyelő (Murphy Guyer), Carmine Falcone (Richard McGonagle), és Selina Kyle (Laura Bailey) is.

A játék alapjáraton 22,99€ a Steamen, ami felebarátok között is 7160 Ft-ot jelent, de rövid ideig akciós, 20,69€, ami 6445 Ft körül mozog. Viszont! A GOG.com-on be lehet állítani dollárt is, mint fizetőeszközt, és már a 25,28$-os alapár is barátibb (7030 Ft), az viszont hab a tortán, hogy a GOG-on is akció van jelenleg: 22,79 dollárért, azaz 6340 Ft-ért lehet a miénk a játék. De még jobb, ha rögtön a Telltale oldaláról szerezzük be a Sötét Lovag kalandjait: itt akció nélkül is csak 22,49 24,99 dollárért kínálják a fejlesztők portékájukat, ami 6932 Ft átszámítva. Ti beneveztek rá?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr918930054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melonbaron 2016.08.03. 11:06:55

200 forintról cikket írni.... :D

MastigiasHU · http://bioshock.blog.hu 2016.08.03. 15:55:44

@melonbaron: ennek még tegnap (aug. 2-án) volt értelme, amikor 7160 Ft helyett 6243-ért be lehetett szerezni, csak hát most került ki a poszt :) De vigasztaljon a tudat, hogy a PC-s változat állítólag trágya...
süti beállítások módosítása