MediaShock

BioShock iOS - A 2K olyan mélyre süllyedt, mint Rapture

2015. szeptember 24. - MastigiasHU

wfbwrxjbqmxqzxwufkfs.jpg

A Touch Arcade értesülései szerint már július óta elérhetetlen a BioShock iOS verziója, mely tavaly augusztusban került fel az App Store kínálatába. Ennek oka, hogy kompatibilitási problémák merültek fel az iOS 8.4-es verziójával, amiről a fejlesztők jelezték, hogy már dolgoznak a probléma megoldásán, és ennek idejére eltávolítják a játékot a Store-ból. Igen ám, de már szeptember vége van, és sehol semmi, sőt a BioShock teljesen eltűnt az App Store-ból, ami azt jelenti, hogy már az sem töltheti le, aki anno megvette… És hogy mit reagált minderre a 2K ügyfélszolgálata? A tovább mögött kiderül.

Állításuk szerint a 2K jelenleg már nem birtokolja a mobiljáték jogait, valamint a játék levétele “fejlesztői döntés” volt. Ez már csak azért is érdekes, mert a fejlesztést egy bizonyos 2K China nevű cég végezte, ami több mint valószínű, hogy a 2K tulajdonában áll. Úgy tűnik, hogy a kiadó mossa kezeit, és a felelősséget a fejlesztőkre, illetve az Apple-re próbálja rásózni. Meg is mondom, miért: mert a játékosok részéről - joggal - merült fel a pénzvisszatérítés igénye. Reméljük, hogy valahogy rendeződik a dolog.

Forrás: Touch Arcade

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr217819012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása