MediaShock

Ha eljön Joe Black az ifjú Herkulessel, Batmannel és Michael Scottal

Traileren a The Big Short!

2015. szeptember 23. - Miss Bridzsi

yo_1.jpg

Láttunk már olyat, hogy egy filmet telepakoltak megannyi tehetséges színésszel, ennek hatására megnőttek az elvárások, ámde valami mégse klappolt a nagy egók között, a forgatókönyvből is hibádzott valami, és bukta lett a sztori. Vajon a The Big Shortra (A nagy dobás) is ez vár? Trailer és részletek a tovább mögött!

Akkor kezdjük el sorolni a neveket: Christian Bale, Brad Pitt, Steve Carell, Ryan Gosling és még tuti megbújik pár Oscar-jelölt a díszletek között. Nem állítunk túl sokat azzal, hogy a fent említett urak Hollywood A-listájának kiemelt éllovasai, akik most éppen ugyanabban a filmben, és a banki világ sötétségében készülnek elmerülni.

Vajon ebből mi lesz?

A történet kisemberek, kívülállók és noname alakok körül forog, akik a bankok, az amerikai kormány, sőt a média előtt felismerték, hogy a gazdaság bizony nagy összeomlás előtt áll. Mindenki vak volt, mindenki tagadta, ők mégis a világ ellen fogadtak.

A film forgatókönyvét Michael Lewis azonos című könyvéből készítették - nem mellesleg ő jegyzi a Moneyball-t is, melyet Brad Pittel filmesítettek meg, sőt a Sandra Bullocknak Oscar-díjat hozó The Blinde Side-ot is.

Szóval a hozott anyag eléggé kecsegtetőnek tűnik, persze tiszta sor, hogy a tömegeknek nem ezek az adalékok adják majd el a filmet, hanem a sztárszereposztás. Mindezt úgy, hogy a Foxcather óta Steve Carell is maga mögött hagyta a Humor Harold szerepkörét, Gosling pedig hosszabb szünetéről tér vissza a vászonra. Szóval kíváncsian várjuk a végeredményt, a film decemberben érkezik az amerikai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr177811482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása