MediaShock

Ezzel koccints a Vissza a jövőbe 30. évfordulójára

Pepsi? Perfect!

2015. október 05. - MastigiasHU

perfect.jpg

A Vissza a jövőbe trilógiát imádjuk, legutóbb pl. arról értekeztünk a témában, hogy eredetileg nem is Michael J. Fox játszotta volna Marty McFly-t (de azért örülünk, hogy végül így alakult). A 2015. október 21-i dátum valószínűleg minden rajongó szívét megdobogtatja, ugyanis ez az az időpont, amikorra Doki és Marty a jövőbe érkezik, sőt az első rész idén ünnepli 30. évfordulóját. Ennek örömére több Vissza a jövőbe-tematikájú eseménysorozaton is részt vehetünk a hónapban, pl. újranézhetjük az első részt a Corvin moziban, ahol filmes relikviákból sem lesz hiány, vagy party-Marty-ként csápolhatunk az Ötkertben. Most viszont nem ezekről, hanem a fenti képen is látható Pepsi Perfectről lesz szó, amit a Pepsi tényleg piacra dob. Videó és részletek a tovább után!

A 30. jubileum alkalmából a Pepsi limitált példányszámban legyártja a Pepsi Perfect fantázianevű termékét, amit a második részben már láthattunk, a valóságban viszont még nem létezik. Ennek okán a Perfect üvegcsékben sima Pepsi rejtőzik majd, de mivel limitált relikviáról beszélhetünk, ezért rajongóknak simán megérheti a 20.15 dollárt (5620 Ft). A mindössze 6500 példányszámú üveget online lehet majd beszerezni, de hogy mikor és melyik oldalon, az egyelőre titok, amit a Pepsi Twitter-csatornáján osztanak majd meg a nagyközönséggel. Egyébként nem csak a Pepsi igyekszik meglovagolni a Vissza a jövőbe-lázat, a Lexus pl. úgy-ahogy működő légdeszkát készített, a Nike pedig piacra akarja dobni Marty önbekötős Air Mag surranóját - még idén. Mit szóltok?

pepsi-back-to-the-future-bottle-pic-2.jpg

Forrás: ScreenCrush

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr197894688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása