SPOILER: Itt a Star Wars 9 Teljes Története - The Rise of Skywalker

2019. október 23. - coldface

43b84adde054865285303eb3321d2701.png

Megérkezett az utolsó nagy trailer a The Rise of Skywalker-hez, melynek segítségével végre pontot lehet tenni a Star Wars-t körülvevő spekulációkra is.

Persze itt nem arra gondolok, hogy a trailer túl sokat mutat (amúgy de), hanem arra is, hogy végre lehetőségünk nyílt a megannyi leak validálására. Nagyon úgy tűnik, hogy a StarWarsLeaks subredditen tanyázó zsivány, JediPaxis korábbi leakjei kísértetiesen összecsengenek az eddig kiadott es vadi új hivatalos anyagokkal is, tehát nagyon nagy valószínűséggel a végleges filmmel is.

A leakeket eredeti nyelven ezeken a linkeken 1, 2, 3  tudod elolvasni, magyarul pedig alább, képekkel kiegészítve.

Jó szórakozást!

Tovább

Aranyba borult a Detroit: Become Human, jön a demo!

detroit-become-human-demo-image-block-20apr18.jpg

Ez a nap is elérkezett: négy év kemény munkája után aranylemezre került a Detroit: Become Human, azaz elkészült a játék, és megkezdődött a sokszorosítás. De ami ennél is jobb: április 24-től ingyenesen kipróbálhatjuk a legelső küldetést! Részletek a tovább mögött:

Tovább

Detroit: Become Human - Három főhős, három zeneszerző

41334281342_746af4eff8_h.jpg

A Detroit: Become Human-nel kapcsolatban ejtettünk már szót a főszereplőkről, illetve egy lehetséges limitált kiadásról is, most pedig következzen egy új téma: a zene! A Sony új infókat tett közzé a napokban, megfejelve egy videóval és három hangmintával. Részletek a tovább mögött!

Tovább

Ez lesz a Detroit: Become Human Limited Edition tartalma?

detroit-become-human-image-jp-news-img-1.jpg

A PS4 tulajok vidám napokat élnek: nemsokára megjelenik a God of War legújabb része (magyar felirattal!), plusz az sem titok többé, mikor és milyen kiadásokban érkezik a Spider-Man (09.07). Viszont ne menjünk el szó nélkül egy másik ígéretes játék mellett sem: egy magyar oldalon felbukkant a május végén érkező Detroit: Become Human limitált kiadásának adatlapja, árral és tartalomleírással együtt, külföldi oldalakon pedig Premium Editiont is találhatunk, a Sony azonban még egyiket sem jelentette be. Most akkor mi a helyzet?

Tovább

Többen egy gépnél / A nagy "kanapé co-op" ajánló

yolo_yo.jpg

Egy játékos közösségben újra és újra felmerül a kérdés, hogy ki milyen multis játékokat ismer, mit ajánlana kisgyerekes szülőknek, vagy olyanoknak, akik a barátnőjükkel tolnák a virtuális kalandokat - egy gépről. Ennek okán összegyűjtöttem most több mint 20 ilyet, amikkel - 1-2 kivétellel - mind játszottam, úgyhogy jórészt saját tapasztalatok következnek. Irány a Tovább!

Tovább

10 dolog, amit nem tudtál a God of War III-ról

god-of-war-3-wallpaper.jpg

Végre-valahára sikerült felhoznom magam God of War-ügyileg: kijátszottam a God of War III Remastered változatát, utánaolvastam a témának, és jó pár videót is megnéztem.
Be kell vallanom, elsőre azt hittem, hogy "csak" egy hentelős görögistenes dologról van szó, de rendkívül kellemes csalódás ért, sőt. Ilyen átgondolt és kidolgozott pályadesign-t rég láttam játékban, a harcok minőségéről és menőségéről nem is beszélve!
Ennek örömére összeszedtem tíz érdekességet a 3. részről, amit valószínűleg már minden rajongó ismer, az újak - ahogy én is - viszont nem feltétlenül.

Tovább

Detroit: Become Human - Mindent a főszereplőkről

detroitfi-755x425.jpg

Május végén jelenik meg a sztorialapú, izgalmas és többszereplős játékairól híres Quantic Dream legújabb alkotása, az androidokról szóló Detroit: Become Human. Nemrég David Cage, a cég atyaúristene tett közzé néhány érdekes új infót, valamint 3 új trailert is - a tovább mögött ezekből szemezgetünk!

Tovább

Itt a My PlayStation, amivel böngészőből mókolhatjuk a PSN-t!

38438122590_0087266d9d_b-755x496.jpg

No ennek már ideje volt: megérkezett a My PlayStation, melynek segítségével böngészőből érhetünk el olyan PSN alapfunkciókat, mint barátok keresése, profilunk szerkesztése, a trófeák megtekintése, barátnak jelölés, és üzenetváltás. A tovább mögött pedig a titok, hogyan érhetjük el a szolgáltatást PC-n, Mac-en, mobilon, vagy tableten!

Tovább