MediaShock

Merülj el újra a BioShock Centrumban!

2022. augusztus 23. - MastigiasHU

mediashock-bioshock-centrum.jpg

Aki évek óta velünk van, az tudja miről van szó: feltámadt a BioShock Centrum, ami már-már teljes régi fényében ragyog. Akinek van kedve, az mindenképp lessen rá: bioshock.blog.hu, vagy katt a képre!

Bejegyzés a múltból: A BioShock Centrum legolvasottabb cikke!

bioshock.jpg

Emlékeztek még a MediaShock szellemi elődjére, a BioShock Centrumra? Ez volt Magyarország egyik hivatalos rajongói oldala, a megboldogult web4 felületeten, de aztán áttértem a blog.hu-ra, és voltam olyan csacsi, hogy nem vittem fel a régi cikkeket az új rendszerbe...Viszont ráakadtam a web.archive nevű oldalra, ami bizonyos időpontokban lementi az oldalak állapotát, úgyhogy jöjjön most "a web4.hu legolvasottabb cikke", egyenesen 2011-ből!

Tovább

Tényleg évek óta készül a BioShock 4?

bioshock_yo.jpg

A 2K tegnap jelentette be, hogy új stúdiót alapít Cloud Chamber néven – a csapat pedig a BioShock új epizódján dolgozik majd. Igen ám, de a Kotaku értesülései szerint a munkálatok már jóval korábban, 2015 körül megkezdődtek!

Részletek a Tovább mögött!

Tovább

BRÉKING: Új BioShock játék jön!!!

bio_yo_2.jpg

Ezúttal nem megcsúszott/korábban érkező áprilisi tréfáról van szó – íme a részletek!

A 2K dec. 9-én jelentette be, hogy új stúdiót alapított Cloud Chamber néven, de ami ennél is érdekesebb és fontosabb: az új csapat a BioShock következő részén fog dolgozni! 

Részletek a Tovább mögött!

Tovább

SPOILER: Itt a Star Wars 9 Teljes Története - The Rise of Skywalker

43b84adde054865285303eb3321d2701.png

Megérkezett az utolsó nagy trailer a The Rise of Skywalker-hez, melynek segítségével végre pontot lehet tenni a Star Wars-t körülvevő spekulációkra is.

Persze itt nem arra gondolok, hogy a trailer túl sokat mutat (amúgy de), hanem arra is, hogy végre lehetőségünk nyílt a megannyi leak validálására. Nagyon úgy tűnik, hogy a StarWarsLeaks subredditen tanyázó zsivány, JediPaxis korábbi leakjei kísértetiesen összecsengenek az eddig kiadott es vadi új hivatalos anyagokkal is, tehát nagyon nagy valószínűséggel a végleges filmmel is.

A leakeket eredeti nyelven ezeken a linkeken 1, 2, 3  tudod elolvasni, magyarul pedig alább, képekkel kiegészítve.

Jó szórakozást!

Tovább

Aranyba borult a Detroit: Become Human, jön a demo!

detroit-become-human-demo-image-block-20apr18.jpg

Ez a nap is elérkezett: négy év kemény munkája után aranylemezre került a Detroit: Become Human, azaz elkészült a játék, és megkezdődött a sokszorosítás. De ami ennél is jobb: április 24-től ingyenesen kipróbálhatjuk a legelső küldetést! Részletek a tovább mögött:

Tovább

Detroit: Become Human - Három főhős, három zeneszerző

41334281342_746af4eff8_h.jpg

A Detroit: Become Human-nel kapcsolatban ejtettünk már szót a főszereplőkről, illetve egy lehetséges limitált kiadásról is, most pedig következzen egy új téma: a zene! A Sony új infókat tett közzé a napokban, megfejelve egy videóval és három hangmintával. Részletek a tovább mögött!

Tovább
süti beállítások módosítása