MediaShock

A fél internet Tom Hardy-n röhög

2015. szeptember 09. - MastigiasHU

Miss Bridzsi után köszöntsük nagy szeretettel legújabb vendégbloggerünket, coldface-t, aki remek találatot tudhat a magáénak. Az ő szavai következnek most.

Lehúzod a filmem?! Akkor is poszterre teszlek! - valami ilyesmi járhatott a fejében a Tom Hardy főszereplésével készült Legend című film marketingeseinek, amikor összedobták az alább látható plakátot:

enhanced-4216-1441779221-1.jpg

A gyanútlan mozi- és Hardy rajongókat biztosan sikerült is megtéveszteni a csupa 4 és 5 csillagos értékeléssel, azonban akadt egy kis probléma.
A Guardian filmkritikusa felfedezte a saját értékelését a plakáton. Az történt, hogy Benjamin Lee mindössze 2 csillagra értékelte a filmet az 5-ből, azonban a plakát készítői ezt úgy tálalták, mintha egy megcsonkított 4 csillagos értékelés lenne. A stúdió balszerencséjére az újságíró gyorsan meg is osztotta a twitterén az esetet, így most a fél internet Tom Hardy-n röhög.

Magyarul: Hihetetlen hogy sikerült a kétcsillagos értékelésemet úgy feltüntetni, mintha nem utáltam volna a filmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr407772790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.10.13. 08:51:05

Szerintem marha jó megoldás! :)
És nem csaltak, nem tettek oda semmi utalást.
süti beállítások módosítása