MediaShock

Ez lesz a Detroit: Become Human Limited Edition tartalma?

2018. április 05. - MastigiasHU

detroit-become-human-image-jp-news-img-1.jpg

A PS4 tulajok vidám napokat élnek: nemsokára megjelenik a God of War legújabb része (magyar felirattal!), plusz az sem titok többé, mikor és milyen kiadásokban érkezik a Spider-Man (09.07). Viszont ne menjünk el szó nélkül egy másik ígéretes játék mellett sem: egy magyar oldalon felbukkant a május végén érkező Detroit: Become Human limitált kiadásának adatlapja, árral és tartalomleírással együtt, külföldi oldalakon pedig Premium Editiont is találhatunk, a Sony azonban még egyiket sem jelentette be. Most akkor mi a helyzet?

Először is nézzük, milyen kiadások érkeznek biztosan:

  • Dobozos alap: ebben a játék fizikai változata található, illetve egyes helyeken előrendelői extraként kapunk még dinamikus PS4 témát és digitális zenei albumot - ára 16.990-nél kezdődik.
  • Digital Deluxe: a játékon felül benne van a fejlesztők korábbi gyöngyszeme, a Heavy Rain (PS4), ezen felül kapunk digitális művészeti könyvet, deluxe zenei albumot (bármit is jelentsen ez), PS4 avatarokat és digitális témákat is. Ára 20.990 Ft.

Eddig még követhető a dolog, most viszont jön két eddig be nem jelentett kiadás:

  • Limited Edition: ez több külföldi oldalon is felbukkant, de most már egy magyar webshopban is megtalálható. Tartalma: a játék fizikai változata, limitált kiadású művészeti könyv, digitális zenei album, PS4 téma, matrica. Ára: 24.890 Ft. Tehát a sima dobozoshoz képest, amit tegyük fel előrendelői extrákkal szerzünk meg, egy art bookot, illetve matricát kapunk plusszba - 7900 forintos felárral...
  • Premium Edition: ez a kiadás csak japán oldalakon található meg, így nagy valószínűséggel exkluzív lesz. Ebben a játék lemezes változatán kívül lesz egy művészeti könyv, "speciális" zenei album, matrica, DLC (!) és szintén "speciális" csomagolás. Ára (átszámítva) 27 ezer Ft körül mozog.

Igen ám, de a Limited és Premium Edition-t még be sem jelentették hivatalosan - bár a Premium esetében ez nem feltétlenül szükséges, hiszen régió-exkluzív. No de akkor is! Jó lenne már tudni, milyen kiadásokra számíthatunk.

A Detroit: Become Human május 25-én érkezik, kizárólag PS4-re!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr913811690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seaxhawk 2018.04.06. 09:28:47

Szia! A digital deluxe edition előrendelhető itthon? Mert én sajnos nem találtam . :-(

MastigiasHU · http://bioshock.blog.hu 2018.04.06. 09:40:54

@Seaxhawk: Szia, persze, a PlayStation Store-ban, itt -> bit.ly/2q91dsN :)

Seaxhawk 2018.04.06. 18:03:19

Szia! Ohh köszönöm! :-) de ha megrendelem a PS Store-on keresztül akkor megkapom fizikailag ? Mert én ebből lemezes változatot szeretnék nagyon :-) . Köszi!

MastigiasHU · http://bioshock.blog.hu 2018.04.07. 13:05:56

@Seaxhawk: Nem-nem, hiszen az DIGITAL, azaz DIGITÁLIS :) Bármit is veszel a PS Store-on, az digitális lesz, nem fizikai változat.
süti beállítások módosítása