MediaShock

Ötéves a BioShock Centrum!

2015. augusztus 30. - MastigiasHU

asd.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, a blog pedig nem csak megújul az elkövetkezendőkben, hanem költözik is.

5 év, kimondani is hihetetlen. Mennyi minden változott öt év alatt, új BioShock érkezett, megszűnt az Irrational Games, és mi még mindig nem mondtunk le egy Bio filmről. Szóval zajlottak az események, és mi, játékosok is idősebbek/tapasztaltabbak lettünk, sőt, hogy úgy mondjam: nemesedtünk az évek során.

Pár napja egy újfajta tematikát kezdtem el a blogon, amit kb. úgy lehet jellemezni a legegyszerűbben, hogy mindenről írok, ami felkelti az érdeklődésemet, és remélem a Tiéteket is. Nos, ez a vonal marad, a web4 rendszerből viszont áttesszük székhelyünket a blog.hu-ra. Hogy miért? Ez jó kérdés, pontosan nem is tudnám megválaszolni, de hirtelen bevillant az ötlet, és megtetszett. Szóval ezentúl itt, a

BIOSHOCK.BLOG.HU 

--> MEDIASHOCK.BLOG.HU <--

címen keressétek az oldalt, ami egyelőre elég fapados: mind dizájn, mind tartalom szempontjából, de ahogy időm engedi, folyamatosan csiszolgatom majd, és feltöltöm az archívumot. A web4-es oldalt nem fogom lelőni, szóval továbbra is elérhető lesz, de új bejegyzés már nem kerül fel rá. Egy szó mint száz, várlak szeretettel Titeket továbbra is, immáron az új oldalon!

Boldog születésnapot, BioShock Centrum!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediashock.blog.hu/api/trackback/id/tr757767898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása